Védőruházat, felszerelés motorosoknak
 
   
Intelligens protektorok


Alapanyag:
Az intelligens protektorok alapanyagának legfőbb tulajdonsága, hogy amikor a legkeményebb erőhatás éri őket, akkor fejtik ki a legmagasabb fokú ellenállást.
Az anyag szerkezete a behatás eredményeként megváltozik: az addig szabad molekulák kötésbe rendeződnek és elnyelik a behatást, majd annak megszűnésével ez a kötés ismét felbomlik.
A fejlesztő mérnökök több, alakváltozásra képes anyagot rendeztek polimer struktúrába. Egész sor ilyen megoldást fejlesztettek ki annak érdekében, hogy a rendkívül szerteágazó piacoknak és felhasználási területeknek leginkább megfeleljenek.
Cégünk olyan protektorokat ajánl, amelyek a legmodernebb vegyészet és tervezés eredményeként az erőhatásoknak rendkívül ellenálló polimerekből készülnek. A kész alapanyag megnevezése viszkoelasztikus poliuretán.
 
Ezek a megoldások kimondottan olyan piacok számára kerültek kifejlesztésre, ahol rövid idő alatt hatalmas erőhatások fellépése várható.
 
Protektorok:
Az intelligens protektorok a fent leírt, különleges tulajdonságokkal rendelkező anyagból készülnek.
Alaphelyzetben puha, sűrű, szivacsszerű anyagok. Külső behatásra a felületük azonnal megkeményedik, miközben a belső részük a test hőjétől puha, komfortos marad.
A protektorok különleges tulajdonsága, hogy a menetszél hatására a külső felület szintén megkeményedik, ami fokozza az esetleges mechanikai behatás elleni védelmet. Hirtelen erő hatására a protektor külső páncélja és a testtel érintkező, képlékeny réteg nagyobb felületen, egyenletesen osztja el az erőhatást, ami miatt a testrész egyes pontjai jóval kisebb, sérülést okozó ütést kapnak. 
 
 
     
 
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS 
qr-kod

 

Oldal tetejére